Personal coaching

Geplaatst op door

Je wil in je werk prettiger en makkelijker functioneren. Je wil je leidinggevende beter kunnen overtuigen van je ideeën. Je wil meer gehoord worden of meer waardering krijgen. Je wil (klant)relaties soepeler en beter maken, en conflicten effectief voorkomen en aanpakken. Omgaan met een (te) hoge werkdruk. Een vliegende start maken in een nieuwe werkomgeving.

Personal coaching gaat er van uit dat, in een dergelijk geval niet de situatie de beperkende factor is, maar jij zelf.
Dat klinkt cru, maar het betekent: als iets niet lekker loopt, kun je het beter zèlf aanpakken.
Door coaching leer je vanuit een ander perspectief kijken. Je krijgt beter inzicht in de situatie en daarmee de geestelijke ruimte om ermee om te gaan. Door met dat inzicht aan de slag te gaan worden je belemmeringen opgeheven, en ga je (weer) makkelijker functioneren en groeien.

We gaan een gesprek aan en ik nodig je uit om jezelf te laten zien. Ik doe dat ook en zo wordt het gesprek een ontmoeting, waarin door interactie verdieping ontstaat.
Je krijgt beter inzicht in je situatie en daarmee meer mogelijkheden om ermee om te gaan. Door met dat inzicht aan de slag te gaan worden je belemmeringen opgeheven, en ga je (weer) makkelijker functioneren en groeien.