Sollicitatiecafé

Geplaatst op door

Je bent (bijna) afgestudeerd of je hebt een tijdelijk contract dat bijna ten einde is en vraagt je van alles af. Welke baan past echt bij mij? Wat moet ik doen om leuk betaald werk te krijgen? Hoe ontdek ik waar leuke banen en organisaties zijn?

In het Sollicitatiecafé ga je onder begeleiding van professionele loopbaancoaches (Geraldine Sinnema en Gonja Hikspoors) een avond aan de slag. Je werkt in groepjes aan opdrachten die helpen bij het vinden van een (andere) baan. Verschillende thema’s komen aan bod: je kwaliteiten, wat voor werk je precies zoekt, het vinden van geschikte organisaties en sollicitatietips. De loopbaancoaches stellen aanvullende vragen en geven waar nodig persoonlijk advies.

Door de combinatie van een ontspannen sfeer en interactie met andere starters op de arbeidsmarkt ontdek je wat belangrijk voor jou is. Kritische vragen zetten je aan het denken. Na deze avond heb je meer inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en in het (soort) werk dat bij jou en je ervaring past. Je weet ook je wat je nog moet uitzoeken, en waar dat werk, dat bij je past, te vinden is. Zo vind je die baan stukken sneller.

KLV leden € 25, niet-leden € 40, Locatie: Orion (gebouw) Campus Wageningen.
Tijd: 18.00 – 21.00 uur (inclusief maaltijd)
Meer info en aanmelden via: http://www.klv.nl